Lidmaatschap

Scouting Stoevelaargroep Goor is een jeugdvereniging en onderdeel van Scouting Nederland.

De vereniging wordt in zijn geheel draaiende gehouden door vrijwilligers.

 

Proefperiode

Iedereen in de leeftijd van 5 tot 21 jaar is in beginsel van harte welkom om een aantal introductie opkomsten mee te maken alvorens besloten hoeft te worden of hij/zij lid wil worden.

 

Kosten

De vereniging is voor haar inkomsten geheel afhankelijk van:

  • contributie jeugdleden

  • acties

  • subsidie

 

De contributie bedraagt € 36,- per kwartaal en de betaling gaat middels automatische incasso. 

Wij hanteren lidmaatschapsperiodes van 3 maanden (kwartalen) die starten op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. De contributieinning vindt altijd plaats in de eerste maand van het kwartaal.

Middels de genoemde contributie worden de meeste zaken en opkomsten betaald.

Nieuwe leden dienen ook een uniform en insignes aan te schaffen. Vraag gerust aan de leiding wat hier de verwachte kosten voor zijn. We proberen zo min mogelijk extra bijdragen te vragen. Voor een zomerkamp is dit echter onvermijdelijk. De hoogte van de zomerkampbijdrage is afhankelijk van de speltak.

Mocht u niet in de omstandigheid zijn om de contributie te betalen, geef dit dan aan bij de speltakleiding of het bestuur. Dit om enerzijds misverstanden te voorkomen, maar anderzijds ook om oplossingen te zoeken.

 

Aanmelden

Indien u en uw kind(eren) geïnteresseerd zijn in scouting dan bent van harte welkom op onze blokhut tijdens een opkomst. Neem gerust contact met ons op.

Na een eerste kennismaking kan uw kind kosteloos een aantal keren komen kijken.

 

Aanmelden kan via het inschrijfformulier wat u van de leiding krijgt op de blokhut, maar het kan ook door het formulier van onze website te downloaden en in te vullen. Het ingevulde formulier kunt u inleveren bij de leiding.

 

Download: Inschrijfformulier

 

Afmelden

Indien u uw kind(eren) wilt afmelden kan dat d.m.v. het afmeldformulier wat u van de leiding krijgt op de blokhut, maar het kan ook door het formulier van onze website te downloaden en in te vullen.

 

Het ingevulde formulier kunt u inleveren bij de leiding.

Hiermee zegt u het lidmaatschap officieel op en zullen wij uw kind uitschrijven uit onze Vereniging en van Scouting Nederland.

Een eventuele automatische incasso zal ook worden stopgezet met ingang van het eerstvolgende periode met een opzegtermijn van een maand.

 

Download: Afmeldformulier

 

Adres:

Stoevelaarsweg 2a

7471JH Goor

Elke vrijdag*: 20:00-22:00

Elke zaterdag*: 10:00-12:00

*m.u.v. feestdagen, vakanties en onreguliere opkomsten

Scouting Stoevelaargroep is onderdeel van Scouting Nederland - Copyright © 2019 Scouting Stoevelaargroep

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now