Verzekeringen

Om onduidelijkheden te voorkomen betreffende de verzekering van de jeugdleden en wat er van u, als ouder, wordt verwacht, worden de belangrijkste punten hieronder vermeld:

Ziekte - Niet verzekerd via Scouting, wij gaan ervan uit dat jeugdleden hiervoor verzekerd zijn. Wilt u ervoor zorgen dat uw zoon / dochter altijd het polisnummer bij zich heeft.

Ongevallen - Scouting Nederland heeft een verzekering voor al haar leden voor ongevallen tijdens Scoutingactiviteiten, waaronder ook alle opkomsten vallen.

 

Aansprakelijkheid - Oftewel schade toegebracht aan anderen. Ook hierbij gaan wij ervan uit dat uw zoon / dochter hiervoor verzekerd is. Scouting Nederland heeft voor alle leden een zogenaamde 'vangnet’- ofwel secundaire verzekering. Deze verzekering treedt pas in werking wanneer de schade niet direct verhaalbaar is op een persoon.

Eigendommen - Bagage is in principe niet verzekerd tijdens opkomsten of weekendjes. Ook eigendommen die in de blokhut worden gelegd zijn niet verzekerd tegen diefstal of schade. Op de zomerkampen worden alle leden wel verzekerd met een reis- en bagageverzekering.

Vervoer - De Stoevelaargroep heeft geen verzekering voor auto’s e.d. die gebruikt worden voor Scouting-doeleinden. Ondanks onze dankbaarheid voor uw bereidheid om mee te helpen met het vervoer van kinderen, geldt dit ook voor u. Schade veroorzaakt met of aan uw auto valt onder uw eigen verzekering.

[Deze gegevens zijn gebaseerd op door Scouting Nederland verstrekte informatie en aan verandering onderhevig. Aan deze gegevens kunnen daarom geen rechten ontleend worden.]

Adres:

Stoevelaarsweg 2a

7471JH Goor

Elke vrijdag*: 20:00-22:00

Elke zaterdag*: 10:00-12:00

*m.u.v. feestdagen, vakanties en onreguliere opkomsten

Scouting Stoevelaargroep is onderdeel van Scouting Nederland - Copyright © 2019 Scouting Stoevelaargroep

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now