Vrijwilliger worden

Met veel leuke en interessante activiteiten is de Stoevelaargroep een Scoutingvereniging voor de jeugd van alle leeftijden. Enkele karakteristieke Scoutingactiviteiten zijn: kamperen, hikes, pionieren, buitenspellen, koken, kampvuur. De veelzijdige en actieve vrijetijdsbesteding uit zich in een vooral gezellige en actieve vereniging. De speltakken (leeftijdsgroepen) hebben wekelijks hun eigen activiteiten met als grootste en leukste belevenis het zomerkamp. Daarnaast zijn er nog een aantal groeps- en landelijke activiteiten zoals de Jamboree On The Air (nationale en internationale contacten met andere Scouts via de ether en het Internet) en de HIT  hikes, interesse- en trapperskampen).

 

Als vrijwilliger weet je hoe belangrijk het is om de gebaande paden te verlaten. Om te zoeken naar een verrassend perspectief. Ben jij toe aan een nieuwe kijk op je vrijetijdsbesteding? Wil je samenwerken met mensen die - net als jij - verder denken waar anderen ophouden?

Bij de Stoevelaargroep stellen we creativiteit en teamgeest op prijs. En krijg je alle ruimte om het maximale uit jezelf te halen. Kijk bij onderstaande vacature(s) voor meer informatie.

 

GEVRAAGD: Enthousiaste leidinggevenden (m/v)

Om het voor de leiding en de jeugdleden nog leuker te maken zijn wij op zoek naar enthousiaste leiding. Ervaring met Scouting is echt niet vereist. Als je het maar leuk vindt om actief bezig te zijn en gezamenlijk leiding te geven aan een groep kinderen. Wij verlangen niet veel van de mensen die ons hierbij kunnen helpen, maar het moet gezegd: Scouting kost tijd. Echter, het is vaak de tijd die men er in wil steken, ook voor de leiding geldt dat vooral plezier en gezelligheid voorop staan. Naast het daadwerkelijk leidinggeven is men nog regelmatig bezig met programmaplanning, een groepsvergadering of kampvoorbereiding.

Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met onze groepsbegeleider, Neil.

tel. 0547-261757 of e-mail: n.turner@stoevelaargroep.nl

Adres:

Stoevelaarsweg 2a

7471JH Goor

Elke vrijdag*: 20:00-22:00

Elke zaterdag*: 10:00-12:00

*m.u.v. feestdagen, vakanties en onreguliere opkomsten

Scouting Stoevelaargroep is onderdeel van Scouting Nederland - Copyright © 2019 Scouting Stoevelaargroep

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now